Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Palvelumme sekä muut tuotteet

 

Kuljetuspalvelut

Koska haluamme varmistaa, että kakkusi - varsinkin hääkakkusi ja suuret kakut - pääsevät juhlapöytään mahdollisimman täydellisinä, tarjoamme myös kakkujen kuljetusapua. Kuljetusapu sisältää haluttaessa myös kakun kokoamisen paikan päällä, viimeistelyn ja mahdollisuuksien mukaan varmistuksen pöytään asti.

Nastolan alueella kuljetus 10 € (yli 5km matkoihin)

Nastolan ulkopuolelle kuljetukset 10 € + 0,50 €/km

 

Uutta!

Apulainen

Juhlat tiedossa, herkut ja syömiset jo tulossa, mutta mistä apukädet juhlaan? Vesariina tarjoaa nyt myös tähän avun. Kahvin kaato, tarjoilu, juhlien aikaan tapahtuvaa siivousapua ja keittiössä puuhailua.

Hinnat alkaen 17€/h + ALV 24%, lisäksi Nastolan alueella veloitamme 10€ matkakulut ja Nastolan ulkopuolelle tapahtuvasta palvelusta 10€+ 0,5€/km.

Kysy tarjous tehdessäsi tilausta!

 

Kakkutelineet

Kauttamme on mahdollista vuokrata CakePops kakkutelinettä. Telineen vuokra on
25 € / 5 vrk, joka sisältää 15 € pantin. Pantin saa välittömästi takaisin, kun teline palautetaan luovutetussa kunnossa. Telineeseen mahtuu CakePopseja yhteensä 25kpl kolmessa eri tasossa.

Kauttamme löydät myös hääkakkutelineen. Teline on valkoinen ja viidestä eri tasosta muodostuva. Alustojen korkeuksia voi säätää haluamallaan tavalla tai vaikkapa poistaa tarpeen mukaan. Kakkutelineen vuokra on 45€/5 vrk, joka sisältää 30€ pantin. Lisäpäivistä veloitamme 5€/vrk. Hääkakkutilauksen yhteydessä vuokra on 5€/vrk. Pantin saa välittömästi takaisin, kun teline palautetaan luovutetussa kunnossa.

 

Kakkutuet/-alustat

Kerroskakuissa käytämme yleensä muovisia alustoja, jotka auttavat tukemaan kakkua. Näin sitä on helppo leikata ja kakku pysyy koko juhlapöydän ajan täydellisessä kunnossa ilman kasaan menemisen vaaraa.

Jokainen käytetty alusta luovutetaan kakun mukana ja jokaisesta alustasta tulee 10 € pantti kakun hintaan lisää. Kun palautat alustat takaisin 7vrk kuluessa kakun noudosta/saannista, saat pantit takaisin.

 

Kakkulaatikot

Meiltä saat tarvittaessa puiset kakkulaatikot lainaksi kakun kuljetusta varten. Laatikot on valmistanut Tmi PuuSi käsityönä ja ne on suunniteltu niin, että kakku pystyy matkaamaan niissä turvallisesti perille saakka. Isommat kakut luovutamme eteenpäin aina näissä puulaatikoissa. Laatikosta otamme aina pantin (15-35€), jonka saa takaisin välittömästi, kun laatikko palautetaan luovutetussa kunnossa.

Vuokraamme myös laatikoita tarvittaessa, alk.5 €/vrk

 

Yritykset

Huomioimme myös yritykset ja heidän tarpeensa. Voimme olla mukana yrityksenne juhlissa tai mahdollisesti toimittaa yrityksellenne tuotteita myyntiin. Olethan yhteydessä näissä asioissa suoraan puhelimitse tai sähköpostitse.

Jaa sosiaalisessa mediassa